Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість заявляла, що є народною артисткою Карачаєво-Черкесії, давши фоловерам безліч приводів для жартів. Так, артистка вирішила, що теж може пожартувати над собою, тому приміряла кілька вбрань. А даремно.

"Я завжди знала, що у суспільства підвищений інтерес до моєї персони. Відслідковуються не тільки самі пости, але, як виявляється, навіть мої гумористичні коментарі. 🤣 Я можу собі дозволити пожартувати, а ви?😂 Ну що ж, ось така ось мальдівська чеченка. Нудьгувати не дам нікому! Ставтеся до життя простіше і цінуйте в людях гумор.👍🏼😉 P. S. святковий і домашній варіант 😜", - спробувала пожартувати Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "чому на фото вона весь час ніби з-за рогу визирає?🤔😄", "А чеченці знають, хто глумиться над їх нацією і одягом??", "Безглузда", "Гумор і Ви - речі абсолютно не сумісні.......", "Блін,доросла тітка,а всі ху...й страждає. Явно не від великого розуму!!!!".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.