Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube, разом зі своїми подругами поїхала відпочивати в сонячний Абу-Дабі на п'ять днів, про що напередодні сповістила своїх підписників.

Телеведуча поділилася зі своїми шанувальниками знімками з відпочинку. Зокрема, Маша опублікувала фото, на яких вона позує у витонченому бежевому купальнику з рюшами, поверх якого вона накинула халат-болеро яскраво блакитного кольору з флористичним принтом.

Передплатники відразу ж відзначили, що телеведуча у відмінній формі і засипали її компліментами:

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

"Супер клас все на цьому фото! Обожнюю Вас!", "Красуня", "Богиня піску", "Відмінне фото", "Фото щасливої людини", "Красива фігура", "Яка засмага в листопаді!", "Супер", "Сонячна і барвиста", "А-ля Джей Ло?", "Красива, струнка і скромна! І слава богу, що не берете участь у челенджі від Полякової "труси не для трусів"!", "Ух, яка ніжка! Люблю дивитися на красивих дівчат!", "Щастя на обличчі краще будь-якої косметики", "Марія, Ви прекрасні!", "В захваті від Вас! Завжди і скрізь! В будь-якому образі! І не звертайте увагу на погані і грубі слова. Тому, що це не щиро, а заздрість від Вашого бездоганного образу!", "Захоплює все)", "Маша, Ви - натхнення!".

Знайшлися і ті піфдписники, які помітили зайву худорлявість телеведучої і невдалий ракурс в якому позує Маша. Деякі навіть порадили їй знятися, так як це зробила Полякова, тобто голою:

"Фото невдале", "Анорексія, чи що?", "Без сліз не поглянеш", "Невдале фото! Треба трохи набрати вагу!", "Дуже страшно, худа негарно", "Животик такий цікавий чи мені здалося?", "Маша у Вас ноги не гірше ніж у Полякової…Треба спробувати з фото)", "Слабо як Оля Полякова сфотографуватися???", "Маша а чого ти їм свою попу не показуєш, як Полякова".

Нагадаємо, як виглядало пляжне фото Олі Полякової.

Раніше ми писали, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Нагадаємо, Єфросиніна оцінила свій виступ на шоу "Танці з зірками".

Як повідомляв портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.