Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала спільний знімок з мамою Лідією Петрівною. Так, найрідніша жінка артистки відсвяткувала день народження 6 листопада.

"Лідочко! Дівчинка моя кохана! З днем народження! Ти така прикольна Мама! Найкрасивіша! Я хочу щоб ти була здоровенька, а все інше ми з тобою зробимо ❤️😘", - зворушливо підписала кадр Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Вітаю! Довголіття, здоров'я і щастя вашій матусі!", "Дуже красива мама))", "Мама виростила чудову дівчинку ❤️", "Мама красива. 🌿🌻🌿🌻🌿🌻", "А схожа, кров не вода)))".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфи в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.