Про розлучення співачки Ані Лорак із турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу вже тривалий час говорять в оточенні артистки. Але попри чутки про зраду та "гаряче відео" зі столичного клубу, виявилося, шлюб іще тримається. Принаймні, так вважає відомий астролог Влад Росс.

"У гороскопі Ані Лорак чітко проглядається не розлучення, а вдівство. У гороскопі Лорак Венера в з'єднанні з Ураном. Венера - це символ шлюбу, відносин, любові, а Уран, що символізує несподівані розставання, знаходиться в Скорпіоні, знаку смерті", - впевнений він.

Астролог попереджає: Лорак ризикує стати вдовою, при чому не один раз:

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Вона скоріше стане вдовою, причому кілька разів. Або будь-який її шлюб розпадеться рано чи пізно. З іншого боку, за знаками зодіаку Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу один одному підходять: вона - Терези (народилася 27 вересня 1978 року), він - Близнюки (народився 12 червня 1977 року). У них багато спільного. Тому, якщо вони розлучаться, то раптово, і, швидше за все, це буде пов'язано з відходом з життя її чоловіка ", - підсумував Росс.

До речі, киянка, якій приписували роман із Муратом, всіляко заперечує стосунки.

Яна Беляєва стверджує, що вже давно не одна, але до чоловіка Лорак не має жодного відношення – тим паче, інтиму.

Втім, після публікації скандального відео у це вже мало хто вірить, фанати в один голос пророкують співачці розрив. Сам фігурант цієї перепалки обмежується сухими коментарями, на зразок "все добре, ми разом".

Дивіться: Яна Бєляєва прокоментувала свої стосунки з чоловіком Ані Лорак

Нагадаємо, Лорак похизувалася брендовим вбранням.Як повідомляв "Знай.ua", фото Лорак викликало співчуття у вірних шанувальників. Також "Знай.ua" писав, фанати розкритикували новий образ Лорак.