Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, нещодавно поділилася з фоловерами в Instagram новим кадром. Так, артистка прогулялася по Москві в золотих штанях і показала квартиру, в якій би хотіла жити.

"Візуалізую бажання 🤗😍😂 (частенько проходячи поруч, в коротких проміжках між роботою 😎 )
У вас збувалися бажання після візуалізацій?) Діліться!))", - поцікавилася Брежнєва. Фолловери почали відповідати: "Мені здається, потрібно просто Костянтину Шотаєвичу підказати ідею подарунка до нового року)))", "Лосини вогонь! 🔥🔥", "Ніжки як сірники", "з такими чоловіками все візуалізується🤣🤣🤣🤣🤣", "Штанці 👍👍👍".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.

А ще артистка сіла на краю балкона в спідниці з леопардовим принтом і зізналася, що перебуває в гармонії з собою.