Легендарна ліверпульська четвірка випустила ще один офіційний кліп на пісню "Back in the U. S. S. R." до 50-річчя альбому "White Album".

Це другий кліп The Beatles, який група випустила за останній час. Раніше шанувальники творчості британців могли побачити відео на пісню "Glass Onion".

"Back in the U. S. S. R." - це анімоване відео до однойменної пісні, написаної Полом Маккартні в 1968 році.

Новий кліп "ліверпульської четвірки" представляє собою нарізку з кадрів, на яких можна побачити ведмедів, літаки, зліт ракети і старі фотографії Красної площі.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Нагадаємо, на каналі знаменитої ліверпульської четвірки The Beatles на YouTube з'явився новий кліп. Музиканти випустили нову роботу напередодні ювілейного перевидання "Білого альбому" (White Album, 1968).

9 листопада легендарна група The Beatles порадує шанувальників переизданным альбомом "White Album". Крім того, у ювілейний набір увійдуть 7 дисків, що складаються з 50 раніше невиданих записів.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", кінокомпанія Universal Pictures веде переговори щодо отримання прав на екранізацію історії відносин лідера групи The Beatles Джона Леннона і концептуальної художниці Йоко Оно. В якості одного з продюсерів виступить дружина музиканта.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що японська співачка і художниця Йоко Оно опублікувала відео з кавер-версією пісні Imagine свого покійного чоловіка Джона Леннона. Ролик з'явився на YouTube-каналі артистки. Так, на відео зображені хмари, між якими з'являються рядки легендарної пісні, а на тлі звучить голос самої Йокі Воно.