Популярна українська виконавиця Злата Огневич не втомлюється радувати своїх шанувальників. Цього разу чарівна співачка продемонструвала фантастичну розтяжку - Злата сіла на шпагат під час тренування у фітнес-студії.

Цей епічний момент був знятий на відео, яке пізніше з'явилося на сторінці артистки в Instagram.

"Доброго ранку! А Ви пам'ятаєте, що свій день МИ починаємо зі спортивних тренувань?", - написала під відео Злата Огневич.

Нещодавно відома співачка зізналася, що для досягнення такої розтяжки їй знадобилося тренуватися не менше року.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім того, Злата підкреслила, що для підтримки своєї фізичної форми регулярно займається спортом.

Нагадаємо, популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, часто тішить шанувальників новими постами на своїй сторінці в Instagram. В цей раз публікація Злати вийшла дуже емоційною і повчальною.

Так, на своїй сторінці в соцмережі Огневич вирішила розповісти батькам, чому не можна реалізовувати власні амбіції через своїх дітей. До посту співачка доклала суворе фото, на якому вона позує стоячи зі схрещеними на грудях руками і дивися в камеру.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, показала шанувальникам, як потрібно одягатися восени. Зірка розповіла фоловерам про те, як у хмарну та дощову погоду потрібно створювати собі гарний настрій.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що популярна українська співачка Злата Огневич розповіла шанувальникам про свої літературні уподобання і попросила порадити свої улюблені книги. Все це вона написала у підписі до спокусливому знімка на своїй сторінці в Instagram.