Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати нову колекцію бікіні власного бренду на своєму ідеальному тілі. Так, дівчина приміряла один зі злитних купальників, похвалившись розкішними сідницями.

За 16 годин сексуальний кадр набрав 1,6 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті від побаченого і почали завалювати Ратаковскі компліментами. Багато хто також зазначили, що Емілі мотивує їх на похід у спортзал і правильне харчування.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру в бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.