Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість випустила власний еротичний календар на 2019 рік, а тепер невпинно його рекламує. Так, дівчина позувала повністю голою в мокрій прозорій накидці, яка, по суті, взагалі нічого не прикрила.

"Загубилася в раю!", - поділилася емоціями Чері. Фолловери не пройшли повз і почали пускати слинку. За 18 годин кадр зібрав майже 200 тис. лайків. Хтиві шанувальники бувально завалили Ану компліментами, розхвалюючи її апетитні форми.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.