Відома російська модель Ірина Шейк, яка зараз живе і працює в США, дуже часто змушує чоловічу половину її фоловерів пускати слинку пікантними фото на сторінці в Instagram. Нещодавно дівчина вийшла у світ з культовим дизайнером Донателлою Версаче. Знаменитості позували на червоній доріжці в схожих коротких золотих і срібних сукнях, доповнивши образи високими ботфортами.

"З однією-єдиною іконою моди цього року на події GQ Germany", - подякувала подрузі Шейк. Фолловери не змогли пройти повз: "Донателла не розуміє чи що, що у кожного віку свої вбрання! Тоді це буде красиво як у Ірини і не смішно як у Донателли!", "Але ніхто не додумався,Версаче була б гармонічна якщо одяглася відповідно з віком. КОСТЮМ В СТИЛІ БЛАГОРОДНОЇ ЛЕДІ СТАРІЮЧОЇ З ГІДНІСТЮ І НИТКА ПЕРЛІВ...А тут вибачте ...пр...ка", "В'ялості нависли🤦🏻‍♀️", "Красуня і талановита"", "Якісь дикі вбрання... Можливо, Донателла хороша подруга і людина, але натягнути на себе ці жахливі срібні чоботи...та ще й з коротенькою сукнею..", "без смаку якось вбрані Версаче як зазвичай -циганщина 😂".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Шейк поділилася дуже гарячим знімком, позуючи в образі ковбоя. Кадром для відомого глянцю Elle France Шейк похвалилася фанатам в Instagram.

Також знаменитість знялася для популярного бренду купальників від ангела Victoria's Secret Кендіс Свейнпол, показавши ідеальне підтягнуте тіло і пружну п'яту точку.

А ще Шейк показала, стільки потрібно людей, щоб завжди залишатися жінкою. Так, дівчина працює з трьома майстрами одночасно і відчуває себе просто відмінно.