Група Время и Стекло в 2019 році презентує новий альбом. Але епатажний дует, який останнім часом став улюбленцем української публіки і здобув шалену популярність, не може не подражнити своїх фанатів. Колектив, що складається з ДоДо і Позитиву, вирішив відкрити завісу таємниці над новим альбомом і поділитися першим готовим треком. Композиція називається "Песня про лицо". У новому треку музика дуету стала ще більш електронної, синтетичною, а сама пісня звучить дещо "кислотно". "Кожен сам собі своє щось представляє, танцюй з таким обличчям, ніби ти щось знаєш", - йдеться у пісні. Зараз фанати можуть насолодитися тільки Lyric-відео, однак незабаром Позитив і Дорофєєва планують зняти на цю пісню кліп, який вже свідомо обіцяє фанатам щось цікаве. Вони завжди знайдуть, чим здивувати – не сумніваються фолловери, які тепло прийняли новий трек.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Надя Дорофєєва похвалилася дуже незвичайним для неї зовнішнім виглядом, проте фанатам він припав до душі. Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів новим знімком. Так, артистка показала, як виглядає в повсякденному житті. Образ вийшов досить зухвалим, враховуючи і те, що зовсім недавно знаменитість перефарбувалася в брюнетку.

Також ми писали, що Дорофєєва заінтригувала фанатів новиною –співачка розповіла про те, як скоро вийде новий альбом і чого від нього чекати.

Нещодавно фанати ахнули від захвату (правда, не всі) – Надя Дорофєєва в блискучому топі засвітила груди і сталевий прес. Деяким шанувальникам такий образ видався досить невдалим і вульгарним, проте більшість користувачів оцінили епатажний імідж співачки.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Крім того, солістка групи "Время и Стекло" часто тішить шанувальників новими фото на своїй сторінці в Instagram. Так, цього разу співачка вирішила в черговий раз похвалитися, що знялася для української редакції журналу Cosmopolitan. Відповідний знімок з'явився в записі артистки в соціальній мережі.

Так, на фотографії Надя позує стоячи біля жовтої стіни якогось будинку. На ній коротенька червона спідниця, такий же короткий рожевий топ, який частково відкриває бюстгальтер. А зверху Надя наділу жовту курточку. На ногах співачки рожеві туфлі на шпильці, при цьому ноги розсунені. Співачка не дивиться в камеру, а однією рукою як би поправляє волосся.