Відома російська телеведуча і зірка популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава активно веде сторінку в Instagram і часто радує шанувальників новинами свого життя. Нещодавно знаменитість в своєму акаунті похвалилася фотографією з нареченим.

Катерина Варнава разом зі своїм коханим відвідали вечірку російського журналу "ОК", який нагороджував московських знаменитостей. Для світського заходу актриса гумористичного шоу вибрала чорне вбрання – вільні штани і строгий жакет, який застебнула на всі ґудзики, і який підкреслив струнку фігуру. Свій образ артистка доповнила червоною сумочкою.

Наречений Катерини відвідав вечірку теж в темному вбранні. Він одягнув чорні брюки з білою смужкою збоку, які чимось нагадують спортивні штани. Також на ньому чорна футболка і чорний піджак. На фотографії закохані триматися за руки, а шанувальники артистки відзначили зовнішню схожість пари.

"Засвітилися на премії журналу @okmagazine_ru. З урахуванням декількох днів без сну, в принципі, дуже підбадьорилась. Дякуємо за неймовірно затишний і веселий вечір головному редактору журналу нами обожнюваному @vadim_vernik", - підписала фото Варнава. А шанувальники почали коментувати знімок.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Двоє зі скриньки. Симпатична Ви парочка!", "Перше, що спало на думку, що Ви дуже схожі!", "Яка гарна і стильна пара", "Ну як ви мені подобаєтесь як пара, дуже круті", "Одружуйтесь вже, а то ходиш вся щаслива, аж бесіте", "Схожі один на одного", "Яка ви красуня, улюблена дівчина в гуморі", "Такі стильні", "На чому сидите?", "Вишуканість і краса", "Найкраща пара", "Такі милі! І Катюша така спокійна і затишна. Все-таки для жінки сімейне благополуччя і внутрішня гармонія – це основа всього!", - пишуть захоплені шанувальники.

Нагадаємо, гола Варнава саркастично протроллила хейтерів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катерина Варнава з коханим попозували оголеними.

Також портал "Знай.uа" писав, що Варнава запалила на шоу Насті Івлєєвої.