Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком.

Телеведуча опублікувала миле селфі з гримерки, яке зробив її чоловік Юрій Горбунов. Телезірки стоять перед дзеркалом з яскравим освітленням, а Юрій тримає в руці телефон, яким фотографує відображення в дзеркалі. Як видно на знімку, Катя позує в довгій рожевій сукні, яка закриває все, але красиво підкреслює вигини фігури. Горбунов на фото одягнений в чорний костюм з білою сорочкою і краваткою.

На голові Каті красива укладка і квіти у волоссі. На її обличчі ледь помітний стриманий макіяж. У підписі до фото Осадча звернулася до шанувальників з питанням, що вони роблять суботнім вечором. Тому що вони з Юрієм не нудьгують. Схоже, молоді батьки чудово розважились. Судячи з геолокації, селфі було зроблено в Запоріжжі.

Шанувальники не пройшли повз і почали засипати Катю і Юрія компліментами в коментарях і лайками під фото. Багатьом селфі і образи телеведучих сподобалися, користувачі пишуть приємні слова та побажання.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Щастя вам. Ви дуже гарна пара!", "Катрусю, хочемо вас бачити на балконі Танців. І може в якомусь незвичному образі", "Ви найкращі, найбільш талановиті та яскраві", "Катя, вам дуже личить ця сукня", "Які ж ви гарні", "Ви круті", "Дуже шикарне плаття і ви! Підкажіть бренд?", "Ви приголомшлива сім'я", "Ви неймовірна! Супер!", "Які гарні. Величезного щастя вам", "Раді за вас, ви креативні". "Елегантні і Виховані. Гармонійна пара!", "Катя, Ви чарівні!", - пишуть захоплені фоловери.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.