Прикра неприємність трапилася напередодні з балериною Анастасією Волочковою: вона впала на сцені під час концерту. Про це сама актриса розповіла в Instagram, проілюструвавши розповідь відео моменту свого падіння.

"Без пригод, мабуть, у мене не буває... От і вчора на концерті сталося непередбачене. Моя любов до квітів і увага до людей зіграли своє", - пише Анастасія.

Букет улюблених білих троянд їй піднесла "одна добра жінка" від колективу дитячої клініки.

"Це було в середині концерту після моєї пісні. На мені була довга сукня зі шлейфом. Мені захотілося обійняти цю жінку і я вирішила підійти до краю сцени, а там був слизький нахил. Я взяла букет і обняла її. А піднімаючись по схилу назад з букетом в одній руці і мікрофоном в інший, наступила пуантом на шлейф сукні в стразах, посковзнулася і сильно впала", - продовжує балерина.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

Волочкова зізналася, що біль була дика, вона дуже злякалася, але "змогла піднятися, видертися на цей підйом". І була зворушена підтримкою залу. Танцівниця звернулася до публіки зі словами подяки, а сама в цей момент дуже боялася, що не зможе продовжити концерт.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

Раніше повідомлялося, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новою короткою стрижкою, але не змогла довго з нею проходити. Так, артистка знову начепила нарощене волосся, щоб прорекламувати салон краси.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмам. Наряд для цього співачка обрала у своєму стилі, тобто з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.