Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і працює в Росії, а нещодавно перенесла серйозну операцію, презентувала новий хіт INSTADRAMA.

Про вихід нової пісні виконавиця повідомила у своєму Instagram.

"Пишіть свої відчуття. качайте. і любіть її так, як люблю її я", — написала Світлана під постом.

Пісня InstaDrama доступна на сервісах Deezer, Google Play, Apple Music, а також на заборонених в Україні майданчиках.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Це черговий хіт, але такий особливий, душу розриває на частини. Коли втратив свою любов і все так свіжо, ятрить рани, Свєта", - пишуть приголомшені шанувальники в коментарях.

Картинкою для презентації пісні Лобода вибрала фото власної руки під крапельницею, зроблене в лікарні, де і дописувала пісню.

Нагадаємо, в четверг, 8 листопада, з'явилася інформація про стан здоров'я української співачки Світлани Лободи, яка нещодавно перенесла серйозну операцію на нирці. Артистка дала відверте інтерв'ю Андрію Малахову в телепередачі "Прямий ефір".

"Почалося з того, 18 жовтня на мій День народження у мене почалися прогони концертів. Ми репетирували один із складних номерів з траволатором. Моя нога потрапляє в траволатор і її починає засмоктувати всередину. Це було так боляче і так страшно, але я репетирувала в кросівках дуже великих. Це допомогло", — розповіла Лобода.

Вона також повідомила, що одному з членів команди вдалося вчасно вимкнути механізм. Лобода розповіла, що найбільше її налякало те, що людина, який повинен був стежити за траволатором просто покинув своє місце.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", чутки про роман української співачки Світлани Лободи і лідера німецької групи Rammstein Тілля Ліндеманна ходять вже тривалий час, фанати не втомлюються знову й знову обговорювати найменші подробиці життя зірок.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що підписники Світлани Лободи помітили, що на дочці висить прикраса, яка, ймовірно, може бути подарунком відомого німецького рок-виконавця Тіля Ліндеманна.