Яскрава зірка нульових, улюблениця мільйонів Наталя Чистякова-Іонова, більш відома як Глюкоза, часто радує шанувальників новинами свого життя в соціальній мережі Instagram. Так, цього разу співачка вирішила порадувати фоловерів гаряченькими і одночасно ніжними фотографіями в мережі.

На своїй сторінці артистка опублікувала декілька фотографій, на яких приміряла ніжний романтичний образ. Для фотосесії Глюкоза наділа сині джинси, білу сорочку, яку скинула з плечей, оголюючи груди в чорному бюстгальтері. Волосся артистки розпущене, а копиця пишних кучерів спадає на плечі. А обличчі Наталії ніжний нюдовий макіяж, на фото вона посміхається.

"Для мене бути вільною означає мати вибір, але, звичайно, це відразу на нас накладає відповідальність. Але немає нічого прекрасніше незалежності!", - підписала знімки Іонова. А шанувальники почали коментувати нову публікацію на сторінці співачки. Вони засипають її лайками і компліментами в коментарях.

"Красиво, і трохи незвично! Експеримент зі світлом вдався!", "Класна зачіска!", "Виглядаєш супер, класна дівчина, красива", "Наталя, не дражни чоловіків", "Красива, але зовсім не чути нових пісень. З головою пішла у фотосесії?", "О, боги! Ви шалено красива дівчина!", "Ну дуже красива і жіночна", "Одна з небагатьох у шоубізі, на кого приємно дивитися. Плюс до цього – талант", "Повністю з Вами згодна. Щастя без свободи і незалежності неможливе", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Глюкози.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, напівгола Глюкоза догори ногами обурила "вчителів своїх дітей". 32-річна Глюкоза має двох дітей, але це не заважає їй залишатися в чудовій формі. Жінка без сорому публікує фотографії в бікіні і навіть у звичайній домашній обстановці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що купальник Глюкози викликав багато запитань у фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що забута всіма Глюкоза перетворилася в Волочкову.