Всесвітньо відома супермодель російського походження і дружина американського актора Бредлі Купера Ірина Шейк часто тішить шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі. На цей раз модель опублікувала у своєму Instagram фото зі зйомок для журналу V Magazine, на якому вона позує в чорному бікіні.

Так, на фотографії модель позує в чорному купальнику, стоячи на колінах. На ногах Ірини довгі чорні чоботи на підборах. Руки вона запустила в розпущене волосся. Дівчина завмерла перед фотографом в спокусливій позі і з зухвалим виразом на обличчі.

Зазначимо, що на сторінці журналу в Instagram з'явилося відео зі зйомки і інші фото Ірини Шейк. Шанувальники зачаровані новими фото на сторінці Шейк в соціальній мережі. Модель буквально засипають компліментами в коментарях.

"Ви дуже гарна, а ця фотографія просто божевільна", "Кріштіану Роналду не повернеться до тебе, навіть якщо ти зовсім відмовишся від одягу", "Це супер круто!", "Нарешті нормальні фото!", "Красива дівчинка, легка і повітряна", "Ти красуня", "Обожнюю тебе", "Чудово, як завжди", "Як завжди красива і прекрасна!", "Поставив би таку красу в шафі, щоб протирати пил кожен день", "Ірино, ти виглядаєш дуже жарко!", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ірина Шейк показала миле фото зі своїм улюбленцем. Ірина Шейк опублікувала у своєму Instagram фото з котом, яке вийшло дуже милим. Шанувальники відзначили зовнішню схожість моделі і її улюбленця. Хоча точно не відомо, її цей кіт чи ні.

Нагадаємо, Ірина Шейк показала фанатам чорну кудлату тварюку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ночнушка намагалася втекти від розкішної Шейк.

Також портал "Знай.uа" писав, що стан Ірини Шейк схвилював фанатів.