Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість взяла участь у шоу на каналі НТВ "Нові російські сенсації". Так, в ефірі розлючена артистка вигнала з квартири паралізованого батька, його цивільну дружину і її дочку, а потім штовхнула ні в чому невинну собаку.

"Приберіть це гівно, цих собак ваших, до яких ви ставитеся краще, ніж до мого батька",- прокричала балерина. Після жорстокого відео фолловери не змогли стримати люті і почали захищати тварину в коментарях під фото Волочкової.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

"Волочкова!!!! Іди і вдар по голові себе!!!! Розтяжка дозволяє! Гівно блять! Фу!", "Щоб тебе собаки покусали, будеш знати як штовхати тварин", "Я б Вас посадила у в'язницю за жорстоке поводження з тваринами,взагалі мізки пропиті?", "Стара вівця. Сподіваюся, за жорстоке поводження відповіси.", "Оце ви звичайно дичина...подивилася відео, як ви зацідили собаку. ...Я б вам по пиці унітазом тріснула. А я то думала чому вас люди алкашиною тупою називають....тепер зрозуміло!!!!!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.