Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram розкішним селфі в леопардовій піжамі. Так, знаменитість зізналася, що ніяк не може змити свій макіяж, хоча старанно намагається і навіть встигла втомитися.

"Втомилася змивати цей макіяж", - засмутилася Кайлі. За 3 години кадр красуні встиг зібрати понад 1,2 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати молодшеньку Кардашьян. Були і ті, хто зазначив, що на знімку дівчина нагадує свого батька-трансгендера Кейтлін Дженнер.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.