Відома світська левиця Хлої Кардашян, рідна сестра Кім Кардашьян, показала дуже пікантні кадри в Instagram. Знаменитість позувала в спортивному костюмі, виставляючи напоказ масивні сідниці і тонку талію. Так, дівчина показала, як іноді безглуздо виглядають з боку деякі пози.

"Instagram vs Реальність", - пожартувала Хлої. За 11 годин серія кадрів і відео набрали 875 тис. лайків. Фолловери почали розхвалювати відмінну фігуру Кардашьян, яка зовсім нещодавно стала мамою і наполегливо працювала, щоб позбутися зайвої ваги.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлої Кардашян показала маленьку Тру Томпсон поблизу і без фільтрів.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Також Хлое наполегливо працювала над своєю фігурою після пологів. Нарешті знаменитість показала результати фоловерам, розмістивши нові фото на сторінці в Instagram.

А ще Хлої Кардашян, рідна сестра Кім Кардашьян, вирішила дуже трепетно привітати свою сестричку в Instagram. Так, Кім 21 жовтня виповнилося 38 років. З цього приводу вся сім'я виклала зворушливі пости.