20-річний син відомого голлівудського актора Вілла Сміта Джейден Сміт зробив камінг-аут. Він оголосив, що у нього є бойфренд.

Під час концерту Tyler, The Creator у Лос-Анджелесі Сміт-молодший сказав зі сцени, що любить Тайлера, причому не лише як друга. Про це передає DailyMail.

"Tyler, The Creator – мій найкращий друг. Я дуже сильно його кохаю. І, народ, я хочу вам де в чому зізнатися. Тайлер не хоче це афішувати. Тайлер – мій бойфренд. Це правда!" – зізнався Джейдан.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сам репер не прокоментував сміливого зізнання Сміта, лише посміхнувся. Пізніше в Twitter Джейдан вирішив підтвердити сказані зі сцени слова, які деякі сприйняли як жарт. Він написав Тайлеру: "Я всім сказав, тепер можеш цього не заперечувати".

Tyler, The Creator відповів йому лаконічно, написавши "Божевільний". Поки що він не спростував і не підтвердив те, що між музикантами щось є.

Раніше повідомлялося, що буквально недавно стало відомо, що відома голлівудська актриса Демі Мур, яка за повідомленнями папараці раніше "запал" на молодшого брата герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, вже два роки зустрічається зі стилісткою з Сербії. Про це зараз пишуть усі американські і сербські ЗМІ.

Актриса, якій зовсім скоро виповниться 56 років, і 43-річна Маша Мандзука тривалий час спільно виховують доньку сербки - дворічну Румі.

"Демі — практично друга мама для Машиної дитини", — розповідає джерело видання Radar Online.

Варто відзначити, що Демі навіть встановила у своєму автомобілі Lexus дитяче крісло - спеціально для дівчинки.

Нагадаємо, Уілл Сміт і Джада Пінкетт-Сміт розповіли, в чому секрет їх 20-річного шлюбу.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Сара Полсон прокоментувала свої "нетрадиційні" стосунки.

Також Знай.ua писав про знаменитостей, які зважилися зробити камінг-аут.