Спільне фото українського репера Потапа і співака Олега Винника оприлюднили на обкладинці "Отдохни" . Це стало сенсацією в мережі. Всіх цікавить яких пісень чекати від цього несподіваного дуету.

Як стався такий приголомшливий союз? Робота над яким спільним проектом поєднала двох настільки неоднакових персонажів українського шоу-бізнесу? Над цим в мережі ламають голову фанати двох зірок.

А всьому поясненням є спільна робота над новим українським фільмом "Скажене весілля". Прем'єра якого повинна відбутися 4 жовтня. Режисером цієї картини виступає Влад Дикий. Він і запросив зоряних хлопців створити незабутню музичну атмосферу до свого нового фільму. Потап і Олег Винник посилено працюють над поставленим завданням. Обіцяють веселий музичний супровід неординарній кінострічці.

Ще однією цікавою новиною стало, що не тільки Потап і Олег Винник пишуть музику до нової української комедії, а також у створенні музикального супроводу бере участь усіма улюблений Монатік. Діма не коментує роботу над фільмом. Ми сподіваємося найближчим часом почути його відгук на свою роботу.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

З нетерпінням будемо чекати виходу стрічки на широкі екрани. Цікаво почути музику відразу трьох світил української естради. Сподіваємося, створені шедеври моментально стануть хітами на українських теренах і будуть насолодою для вух!

"Знай.иа" писав раніше, що Винник розбив серце мільйонам вовчиць:"Юленька, цілую тебе в губоньки" днями відомий співак Олег Винник шокував фанаток несподіваним вчинком під час шоу Х-Фактор. Про це повідомила PolitekA з посиланням на Clutch.

"Знай.иа" також повідомляє про каминг-аут року: Винник розповів про спільні плани з Потапом, фанатки поза себе від горя. днями виконавці записали дуетну пісню, і ця композиція стане саундтреком до кінокомедії "Скажене весілля". Детально про це вони розповіли для ТСН.

Читайте на "Знай.иа": Винник змусив Потапа вивчити українську, і справа не у вовчицях. У музичному арсеналі Олега Винника – більшість пісень написані на українській мові. Схилити на "патріотичну хвилю" артист нещодавно вирішив і свого колегу, продюсера і співака Олексія Потапенка (Потапа).