Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість показала зворушливий спільний кадр зі старшою донькою Євангеліною. Так, ще зовсім нещодавно артистка перенесла досить важку операцію, а відразу після неї відправилася в тур по Німеччині.

"Спасибі тобі, моє кохання!", - трепетно підписала Лобода. За 21 годину кадр зібрав понад 155 тис. лайків. Фолловери не змогли пройти повз: "Євочка така мила))😍👍🍀", "У Вашої дочі такі розумні і гарні очі!", "Світлано, Ви і Ваша дочка прекрасні! Будьте щасливі!", "Які чарівні красуні!!!🙌😍😍😍🙌", "Ви дуже схожі,такі милі❤️".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.