Ні для кого не секрет, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, любить частенько ділиться зі своїми читачами в Instagram важливими моментами свого життя. Цього разу співачку потягнуло пофілософствувати.

Так, зірка оприлюднила у своєму акаунті новий знімок з гарненькою затертою цитатою когось із класиків. На знімку Світлана Лобода позує у блискучому червоному комбінезоні і величезному капелюсі. Якщо придивитися уважніше, то можна помітити, що співачка показує язик. На задньому плані видно щось на зразок старих ангарів і мотоцикли.

"Хочеш мати те, чого ніколи не мав, то доведеться робити те, чого ніколи не робив", - підписала фотографію Лобода. Можна тільки припустити, що антураж на задньому тлі її знімка – це локація майбутнього кліпу. Хоча в пості про це ні слова.

Треба сказати, що Світлана Лобода майже відразу після того, як народила другу дочку Тільду, повернулася до активної роботи. Співачка, судячи з недавніх фотографій знаходиться у відмінній формі, що не може не радувати її шанувальників.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Лобода розповіла про таємну силу дочки Тільди. Світлана Лобода нарешті пояснила, чому дала своєму другому чаду таке дивне ім'я. Як вважає сама зірка, в імені Тільда міститься сила і таємниця. В інтерв'ю російським таблоїдам вона повідомила, що довго не могла зупинитися на якомусь певному імені для дочки і називала її "крихіткою". Відзначимо, що першу дочку знаменитості звуть Євангеліною, що означає "добра звістка".

"Моя Євочка – повна відповідність зі своїм ім'ям. А з Тільдою все виявилося по-іншому. Я любила це ім'я. І я думала, що, якщо з'явиться дівчинка, обов'язково дам їй його. У цьому імені багато таємниці і одночасно сили, так само, як і в моїй дівчинці. Я вже зараз помічаю, що росте дивовижна квітку", - розповіла Лобода.

Нагадаємо, Лобода раптово згадала про Україну, але й це не допомогло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтеру".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода у Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.