Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість полетіла в Краснодар давати концерти, де відразу по прибуттю відправилася в салон краси. Артистка погрозилася знову забити літак квітами під час рейсу до Москви, а також не випустила з рук масивний букет білих троянд, який їй подарували ще в аеропорту.

"Перше місце, яке я відвідала в улюбленому Краснодарі-це салон @aldocoppola_krasnodar І тут мене порадували улюбленими білими трояндами!🌹 Я така щаслива! Спасибі! Квітів для мене багато не буває!!!🙏🏻 Даруйте частіше і більше! Все привезу після моїх концертів у цьому краї до Москви.🌺", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Букет один і той же???", "Багато ж Волочкова на себе кохану грошей на квіти спускає.", "У Москві вже ніхто не дарує?Ну прям трофеї провінційні))", "Це ж троянди з аеропорту!!", "Така божевільна любов до квітів,а на ділянці твоїй не однієї клумби немає і садівника теж.Люди які люблять квіти,особливо троянди,садять їх біля своїх будинків і милуються".

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання знаменитість обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.