Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість випустила пісню і кліп іспанською мовою під назвою "Peligroso" і відправилася в Лас-Вегас на Latin Grammy Awards of 2018. Так, артистка позувала в розкішній срібній сукні, проте чомусь вирішила піднести пальці до рота.

"Latin Recording Academy Person of the Year 💋", - підписала номінацію Каменських. Фолловери взялися коментувати: "А руку в рот або висовувати язик потрібно постійно?!!! Це бридко і вульгарно!!! Треба робити це тоді, коли доречно, а не коли співаєш пісню "Чудо Різдва"!!!!", "Красива ...фотошопу багато)", "РОТ ОБОВ'ЯЗКОВО ПОТРІБНО СКРІЗЬ ВІДКРИВАТИ?? :))))", "Вульгарна".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.