Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід порадувала фоловерів дуже відвертими знімками в Instagram. Знаменитість наполегливо готувалася до шоу-показу Victoria's Secret, сиділа на дієтах і не розслаблялася на тренуваннях. Так, дівчина виставила розкішний кадр, де позує в ніжній еротичній білизні, поправляючи зачіску.

За 13 годин фото зібрало майже 706 тис. лайків. Фолловери почали захоплюватися розкішним тілом Белли і буквально завалили її компліментами. Багато хто також вітали Хадід з поверненням на подіум, адже вона з'являлася не на всіх показах.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Белла Хадід позувала абсолютно голою, прикривши груди руками. Втім, один елемент одягу все ж був: голову моделі прикрасив величезний солом'яний капелюшок.

Також знаменитість оголилася на пляжі заради мексиканського видання культогового журналу Vogue, прикривши груди руками.

А ще Белла Хадід , напередодні довгоочікуваного шоу Victoria's Secret, де знаменитість вийде на подіум, вирішила трохи схуднути. Белла виставила кілька кадрів з примірки в еротичній спідній білизні, а фанати почали серйозно переживати.