Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, актриса Хлоя Кхан дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість присіла на краю ванної в короткому халатику, показавши масивні груди. Так, дівчина вирішила віддати 500 доларів тому, хто вгадає, коли у неї з'являться нові 18 тис. фоловерів.

"Рєбят, мені треба 18 тис., щоб набрати 1,5 млн. фоловерів. Першому, хто вгадає дату, коли я їх зберу - перешлю 500 доларів на PayPal.", - запропонувала Кхан. За 14 годин пікантний кадр зібрав 20,5 тис. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті, називаючи Хлою лялечкою. Багато хто також почали вгадувати дату у гонитві за легкими грошима.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлоя Кхан часто демонструє пишні форми, над якими потрудилося безліч пластичних хірургів. Виявляється, що у дівчини є багато хейтерів і більшість з них - чоловіки.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також знаменитість вирішила погратися біля басейну, показавши масивні форми і поскаржилася, що прокинулася від дикого похмілля.

А ще Кхан вирішила заглянути в спа-салон, вибравши для цього дуже незвичайний купальник. Її принади були суцільно покриті декоративними золотими деталями.