Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube. Зовсім нещодавно знаменитість позувала для благодійного календаря "Щирі 2019" і нарешті змогла показати результат. Так, на фото українські зірки позують у весільних вбраннях 19 століття. Крім Єфросиніної, в проекті взяли участь Тіна Кароль, ONUKA, Джамала, KAZKA, Dakh Daughters, Ніна Матвієнко, Леся Нікітюк, Катерина Кухар і багато інших.

"#Щирі2019 #Свята#ВесільнеВбрання

Тепер мій чоловік хоче, щоб я на нього дивилась виключно так ", - пожартувала Єфросиніна. Фолловери не змогли пройти повз: "Ваууу!!! Дуже гарна 🌸", "Вам дуже личить.💕 Дуже гарна.", "Дуже личить вінок!!!", "Я б залюбки на річницю весілля вдягнула це вбрання. Який наш національний одяг простий і водночас сповнений енергією землі, сонця, природи. Ви чарівні 😘", "Дуже гарне фото. Ви на ньому дуже ніжно і жіночно вийшли. Вам йде...ще раз переконуюся, що українки дуже гарні жінки😊".

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.