Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто тішить своїх шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і знову виклала в мережу фото, на якому позує в купальнику. Ось лише робить вона це дуже екстравагантно. Анна сфотографувалася на пляжі, танцюючи навколо імпровізованої жердини, на якій висить прапор. Вдалині видніється міст, чи то через річку, чи то через море.

Зазначимо, що для походу на пляж Сєдокова наділа червоний купальник у білий горошок. На знімку видно накачані ноги артистки, а от груди тут Анна закрила руками. Вона мило посміхається, мабуть щаслива, що знайшла на пляжі "жердину", на її очах сонцезахисні окуляри. Зазначимо, що геолокація біля фото зірки свідчить про те, що вона знаходиться в колишній столиці Казахстану Алмати.

"Параноїки зважують реальність на більш чутливих вагах. Тоніно Бенаквіста", - підписала знімок Седокова. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Треба сказати, що такий образ сподобався далеко не всім, але є й ті, залишив Анні компліменти.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Це коли забула зачинити вікно?", "Це не м'язи – вона стрибнула на 1 секунду і в цей момент сфоткали", "Анна – ось це ноги у вас. Вогонь, в залі так активно?", "Стриптизерский танець на жердині прапора?", "Які у Вас м'язи, коли Ви їх встигли накачати?", "Пора в стриптиз", "Аня як так? Ти їси нескінченно, що хочеш, булочки і т. д. Як умудряєшся таку фігуру зберігати?", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях.

Нагадаємо, Анна Сєдокова на пляжі в Дубаї роздяглася, щоб почитати.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сєдокова присвятила статтю хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що голу Сєдокову вкусили за зад.