Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Так нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала фотографію зі зйомок нового кліпу.

Так, на сторінці співачки у соцмережі з'явилося незвичайне фото зі знімального майданчика, на якому Надя позує в декорації, яка нагадує дискотеку. Вона стоїть у натовпі молоді, а поряд з нею її колега по гурту Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив.

Але найбільше уваги шанувальники звернули на волосся Надії – на цьому фото вона з короткою стрижкою-каре. На фотографії Дорофєєва позує в чорному вбранні – брюках, топі і в куртці-шкірянці. На її обличчі яскравий макіяж, а на шиї незвичайне кольє.

Олексій Завгородній позує на цьому знімку теж у всьому чорному. Його волосся розпатлане, а на очах окуляри. Він якимось дивним поглядом дивиться на Надю. У підписі до фотографії Дорофєєва написала: "Ось вам пост в обличчя. Знімаємо кліп на пісню про обличчя". А шанувальники тут же почали обговорювати нову публікацію на сторінці артистки, залишаючи компліменти.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ти постриглась?", "Ви що, волосся красиве постригли?", "Тобі дуже круто з цією зачіскою", "Чому ви такі сумні?", "Навіщо волосся обрізала?", "Навіщо ти підстриглася? Тобі довге волосся більше підходило", "Підстриглася? Дуже вдало", "Вже по фото можна сказати, це буде бомба", "Круто з каре", "Яка ж ти красуня. Так підходить така зачіска", "Надюша, ти що постриглася під каре? Тобі йде з усіма типами зачісок! Але найбільше з довгими", "Цікаво, будемо чекати!", "Дуже йде така зачіска", "Сподіваюся, що кліп буде не як лірик відео?", "Сподіваюся це перука", – пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Позитив і Дорофєєва на стилі заворожили фанатів зухвалими образами. Солісти відомої групи "Время и Стекло" стали героями модного глянцю Cosmopolitan.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва зізналася, коли народить.