Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість прорекламувала розкішний електроавтомобіль. Так, дівчина позувала в прозорій чорній сукні і незвичайному двупалому взутті на тлі спорткару і пальм.

"Хто любить авто?!?Я люблю! І мені подобається Karma Revero навіть більше, тому що це - електрокар! ⚡️⚡️😆 Я просто одержима цим блакитним кольором", - поділилася емоціями Чері. За 20 годин фото зібрало майже 246 тис. лайків. Фолловери почали засипати Ану компліментами, кажучи, що навіть не помітили машину позаду такої красуні. Були і ті, хто зазначив, що взуття для реклами модель дійсно вибрала дивне.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.