Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото з батьками, які, мабуть, були запрошені на її концертне шоу в Москві.

Так, на фотографії Бузова позує майже голою, а крихітний одяг, який на ній все-таки є, вона приховала під величезним букетом троянд, який тримає в руках. Зліва від Ольги стоїть її мама – вона прийшла на концерт в чорному вбранні і з грайливою укладкою на голові. Праворуч від співачки – її батько. Чоловік одягнений у джинси і сіру водолазку, на його очах окуляри.

"Мама і тато. Спасибі вам за життя. Спасибі за виховання і за те, що ви були поруч зі мною – були, є і будете. Я вас люблю, і для вас я завжди буду маленькою дівчинкою. Перше, що зробили батьки – це почали мене лаяти за те, що #атоми я виконувала без страховки... Ну а потім, звичайно, хвалити", - зворушливо підписала фото артистка.

Підписники артистки не залишилися байдужими і почали обговорювати нову публікацію на сторінці Бузової. Треба сказати, що користувачі розділилися на два табори – шанувальникам фото сподобалося, а хейтери його розкритикували, дорікнувши Ольгу в тому, що це не пристойно – фотографуватися з батьками в такому вигляді.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Оленька, молодець! Вітаю з тріумфом!", "Олю, ви ж з батьками, а фото в трусиках", "А чому вона гола?", "Оля, ти супер. Твої батьки тобою пишаються, і ти схожа на тата", "Не сама вдала фотка, у мене не асоціюються батьки з дочкою в трусах", "А по-іншому одягнутися не можна було? Не розумію", "Шоу було просто офігенним. І правду ти казала, такого більше ніде не можна побачити! Ти розумничка", "Ви теж свою дочку будете соромитися? Або на пляжі їй говорити одягни штани?", - пишуть фоловерів в коментарях.

Нагадаємо, Бузова зганьбилася на весь Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.