Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів новим знімком в Instagram. Знаменитість буквально шокувала своєю появою на шоу "Танці з зірками", де станцювала з Яною Заєць і Іраклі Макацарія. Так, артистка вийшла на паркет з каре замість звичного довгого волосся, а шанувальники почали сперечатися, з якою зачіскою їй краще.

За 13 годин кадр набрав більше 98 тис. лайків. Фолловери не пройшли повз: "Волосся не пальці) відросте !!! 😍", "Де волосся?😱", "Де волосся?😱", "Ти стала схожа на могилевську тобі не пасує каре", "Це перука!!!!", "Вам не пасує,ви не підстриглись", "Надь навіщо ти зістригла своє шикарне волосся?😫😫😫😫", "Жахливо .Як зріла тітка.".

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.