Популярна українська співачка Світлана Лобода знову опинилася в лікарні. Після туру по Німеччині їй довелося звернутися за допомогою до медиків.

Про це повідомила співачка на своїй сторінці в Instagram.

"Сьогодні мій день почався в Боткінській лікарні. Спасибі величезне всім лікарям за увагу і підтримку. Особливу подяку хочу висловити своєї подрузі і сусідці по палаті. Потихеньку організм відновлюється, а це означає, що попереду нас чекає ще більше зустрічей і концертів", - пише співачка.

Лобода
Лобода

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Судячи з усього, Лобода ніяк не може оговтатися від термінової операції на нирках, яку вона перенесла в жовтні.

Раніше повідомлялося, що у четвер, 8 листопада, з'явилася інформація про стан здоров'я української співачки Світлани Лободи, яка нещодавно перенесла серйозну операцію на нирці. Артистка дала відверте інтерв'ю Андрію Малахову в телепередачі "Прямий ефір".

Світлана Лобода
Світлана Лобода

"Почалося з того, що 18 жовтня на мій День народження у мене почалися прогони концертів. Ми репетирували один із складних номерів з траволатором. Моя нога потрапляє в траволатор і її починає засмоктувати всередину. Це було так боляче і так страшно, але я репетирувала в кросівках дуже великих. Це допомогло", — розповіла Лобода.

Вона також повідомила, що одному з членів команди вдалося вчасно вимкнути механізм. Лобода розповіла, що найбільше її налякало те, що людина, яка повинна була стежити за траволатором просто покинула своє місце.

Нагадаємо, Світлана Лобода нещодавно потрапила в лікарню бувально зі сцени і нарешті поділилася подробицями.

Раніше Знай.ua повідомляв, відома українська артистка Світлана Лобода, яка проживає і активно працює в Росії, ще більше підігріла чутки про ймовірні відносини з німецьким музикантом Тиллем Ліндеманном.

Також Знай.ua писав, Тілль Ліндеманн забрав Лободу з лікарні.