Суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма зізнався, що готовий заради однієї з учасниць на все, навіть якщо це буде коштувати йому здоров’я.

Під час прямого ефіру півфіналу популярного проекту "Танці з зірками" суддя та відомий хореограф зробив несподівану заяву, - пише Politeka.

Леся Никитюк

А мова йде про епатажну учасницю проекту Лесю Никитюк.

Після виступу Никитюк та Максима Єжова Влад сказав, що з’їсть аркуш, на якому написаний порядок виступу учасників, якщо їх пара переможе у фіналі.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Після того, як стало відомо, що пара Никитюк-Єжов таки пробились до суперфіналу, журналісти звязались з Ямою та дізнались, що він насправді думає про все це.

Влад Яма

У Влада поцікавилися чи готовий хореограф до останнього ефіру цього сезону.

"Принаймні аркуш буде лежати на столі. Як і обіцяв, я його з’їм, якщо Леся і Максим виявляться переможцями. Чоловік, який себе поважає просто зобов’язаний це зробити! Мені здається, після півфіналу я вже готовий до всього. Найстрашніше, що могло трапитися на паркеті, вже сталося"- відповів Влад Яма.

Никитюк та Єжов

Суддя мав на увазі пару Павла Вишнякова і Юлю Сахневич, яким не пощастило потрапити до фіналу, вони вибули буквально за крок до перемоги. Але на початку "Танців" саме цю пару вважали фаворитами та одними претендентами на головний приз шоу.

Нагадаємо, Леся Никитюк оригынально помстилась суддям "Танців з зірками" та відповіла їм на критику у соцмережі. Шанувальники не дуже позитивно оцінили такі випади зірки, назвавши це "низьким та бридким" вчиноком.

Як повідомляв портал Знай.ua, суддя шоу "Танці з зірками", балерина Катерина Кухар здивувала відвертим танцем.

Також Знай.ua писав про те, що новий ефір "Танців з зірками" подарував глядачам подвійну насолоду.

Дивіться: Леся Никитюк пройшла до фіналу "Танців з зірками"