Відома українська ведуча і учасниця "Танців з зірками" Леся Нікітюк, яка після кожного танцю отримує низькі бали, але тримається на проекті через симпатію глядачів, незвичайним чином помстилася журі після нещодавнього виступу.

Новий танець Лесі знову привернув різку критику з боку суддів Влада Ями та Катерини Кухар, що дуже сильно зачепило "королеву ламінату". У відповідь зірка зробила колаж, в якому поставила в пару кривдників Яму і Кухар, а в журі посадила себе і таких же "умілих" танцюристів: телеведучого Дмитра Комарова і співака Павла Зіброва, який раніше покинув шоу. Всі вони поставили танцюристам по "двійці". Про це пише портал "Політека".

"Всім гарного настрою", — коротко підписала Леся під фото.

Підписники в коментарях розділилися на два табори. Одні підтримують Лесю і щиро бажають їй перемоги. Інші вичитують за нахабство і радять бути стриманішою і мати сміливість самою покинути проект, оскільки інші учасники шоу танцюють краще за Лесю.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дуже низько і безкультурно, аж бридко", "Це не смішно. Ви доросла жінка, а такиою фігньою займаєтеся. Критика журі справедлива і її потрібно адекватно сприймати", "Леся, поступися справжнім танцюристам місцем!", — пишуть в коментарях.

Варто нагадати, що відома українська телеведуча та учасниця "Танців з зірками" Леся Нікітюк влаштувала справжнє стриптиз-шоу прямо на зйомках програми "Хто зверху?". Це не чергова витівка Лесі - таким чином капітан жіночої команди виконувала одне із завдань. Справа в тому, що в раунді телешоу "Обмін ролями" команда Лесі Никитюк отримала завдання станцювати чоловічий стриптиз.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила до Запоріжжя, зробивши кадр в київському аеропорту "Бориспіль". Так, артистка позувала в лосинах і коротенькій шубці, вигідно підкресливши довгі ноги.

Нагадаємо, точно Леді Гага: Полякова у сексуальних обладунках вразила схожістю.

Як повідомляв Знай.uа "переплутала чим видихати": Камінська в купальнику насторожила бульбашками.

Знай.uа писав, це потужно: Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.