Голлівудська актриса Ольга Куриленко постала що позує лежачи, будучи одягненою в синьому цілісному купальнику. Фото вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

"Це моя посмішка, коли я розумію, що настала субота", – пише Ольга.

Ольга Куриленко народилася 14 листопада 1979 року в місті Бердянськ Запорізької області.

В 2017 році знімалася в таких фільмах, як фільмах "Мара", "Людина, яка вбила Дон Кіхота", "Смерть Сталіна", "Нестерпний мачо".

Нагадаємо, Скорость статус і стиль: попа Ани Чері знялася в рекламі крутий тачки

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість прорекламувала розкішний електрокар. Так, дівчина виставила пікантне відео, на якому розповіла про плюси автомобіля і як би ненароком засвітила пружні сідниці в відвертій сукні.

Ана Чері
Ана Чері

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Идеальна: Ратаковски показала всю себе, як під мікроскопом

Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковски обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість брала участь у фотосесії з макіяжем популярного візажиста Хунга Ваннго. Так, дівчина показала ідеальні риси обличчя поблизу, а фанати так і не зрозуміли, це кадр до або після нанесення косметики.

Також Знай.ua" писав про те, що Тільки в капелюсі: Ратаковски вивалила масивну груди

Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскиобожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивну груди ліфом власного бренду купальників. Голову дівчини прикрасила величезна капелюх.

Емілі Ратаковски
Емілі Ратаковски

"Polka", - лаконічно підписала образ Ратаковски. За 7 годин відверте фото зібрало 630 тис. лайків, а фанати залишилися в захваті. Деякі шанувальники почали розпитувати Емілі, що означає підпис і невже вона сама родом з Польщі.