Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram розкішними кадрами зі свого календаря на 2019 рік. Знаменитість позувала в коротенькому облягаючому золотому платті і безлічі масивних хрестів, а голову дівчини прикрасила розкішна корона.

"Календар на 2019 рік вже в Чорну п'ятницю!", - прорекламувала Дженнер. За 17 годин пікантні знімки набрали 4,5 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті, взявшись розхвалювати апетитні форми і макіяж Кайлі. Були і ті, хто зазначив, що дівчину вже неможливо відрізнити від старшої сестрички Кім.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.