Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість в черговий раз прорекламувала відомий в США бренд FashionNova. Так, дівчина позувала в зовсім дивному платті зі смужкою тканини замість верху.

За 15 годин фото зібрало понад 170 тис. лайків. Думки фоловерів розділилися. Одні завалили дівчину компліментами з приводу величезних грудей і лялькового обличчя. Були і ті, хто зазначив, що таке вбрання ніяк не підходить для прогулянки, а швидше нагадує одяг з фільмів для дорослих.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.