Ще рік тому співак Олександр Фадєєв, більш відомий як Данко, покинув сім'ю і пішов до молодої жінки Марії Силуяновой. З дружиною він залишив і власних дітей — 14-річну Софію і 4-річну Агату. У молодшій відразу після пологів виявили ДЦП і муликистоз головного мозку, тому вона потребує серйозної реабілітації.

Як передає clutch.ua, старша дочка разом зі співаком їздить з Данко в поїздки, він з нею спілкується, а ось молодша з його життя, здається, зовсім пропала – її ніби викреслили з життя. Колишня дружина популярного співака розповіла в ефірі програми "Вихід в люди", як він ставиться до хворої доньки:


"Мені дуже прикро за дитини, що сталося таке зрада. Я не уявляю як можна її залишити без опіки, без ласки. Він каже, що вона не чує, не сидить, не ворушиться, мовляв, хлопці, я взагалі їй не потрібен. Я думаю, що так він намагається виправдатися, за що хоче влаштувати своє життя".

Колишній чоловік впевнений, що і так багато допомагає колишній сім'ї, хоч і не платить аліменти (мати дитини повинна була відкривати благодійні збори, щоб знайти кошти на лікування доньки). До того ж, співак сипле на дружину звинуваченнями, що це через неї у них народилася така дочка. Мовляв, це все з-за її невезення.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Співак аргументував, чому не хоче спілкуватися з молодшою дочкою:

"Вона не розуміє, що таке мама, що таке тато. Вона не чує, не рухається, не обробляє інформацію. Ми знаходимося в різних вимірах".

Мама Данко теж не пройшла повз і вирішила висловитися. За її словами, краще б дитину взагалі не народжували – простіше позбутися. У чому сенс витрачати час на "овоч, який нічого не розуміє".

У скандал також заступилася нова кохана відомого співака – вона стверджує, що інвалідам діти не потрібні.

Нагадаємо, "Курка буде мовчати": у мережу злили брудні подробиці зради Цекало, Брежнєва терміново рятує сестру

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Топалов "гламурно" зганьбив Тодоренко: вона скромно сховала очі

Також Знай.ua" писав про те, що "Стояли плечем до плеча, не лякали холод і кулі. Все буде добре", - Вакарчук повернувся на Майдан, від його слів виростають крила