Ольга Меганська – солістка групи «ВІА-Гра», яка прийшла на зміну Міші Романовій. Приваблива шатенка модельної зовнішності відповідає критеріям і параметрам, за якими продюсери підбирали попередніх учасниць культового колективу. У Ольги бездоганна фігура, обличчя, яке запам'ятовується, з захопливим поглядом і яскраво виражена сексуальність. Дівчина часто радує шанувальників в мережі новими спокусливими фото, і цей раз не став винятком.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Ольга Меганська опублікувала чуттєве фото, на якому вона позує сидячи за піаніно. Як здогадалися шанувальники зірки, це кадр з нового кліпу групи "Я полюбила монстра". На знімку Ольга сидить у довгому темному платті з розстебнутою блискавкою на спині. Фанати в захваті, адже спина у дівчини дійсно витончена і ніжна. Поруч зі співачкою в кадрі стоїть чоловік, але його майже не видно.

"Короткий екскурс у світ бекстейджу. Зараз вже неможливо уявити, що це плаття на зйомку спочатку призначалося зовсім не мені! Але допомогли численні примірки і ретельний вибір образів. Так ми з цим платтям знайшли один одного, і скажу чесно: це була любов з першого погляду. Завжди мріяла приміряти таке, з двома високими розрізами спереду. Спасибі @andy_anikeyev! На черзі: блискучі високі ботфорти, сукня з ланцюжків і червоне лаковане міні", - підписала фотографію Меганська. А шанувальники поспішили писати компліменти Ользі за її вишуканий образ.

"Оля, ти дуже особлива в цьому кліпі. Ти дуже відкрилася і образ тобі дуже йде. Ви всі дуже класні і професіонали своєї справи! Молодці", "Один з улюблених кадрів кліпу", "Красуня", "Мій улюблений кадр з кліпу. Настільки все гармонійно вписалося, плаття прекрасне, але при цьому не перетягує на себе увагу, хочеться дивитися на прекрасну Ольгу!", "Чому ти така красива?", "Яка ж ти красива", "Один з кращих моментів у кліпі! Такий чуттєвий! Ольга, Ви – справжня знахідка для групи, удачі Вам!", - пишуть захоплені фанати.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Меладзе розповів про долю нової ВІА Гри.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка ВІА Гри проміняла кар'єру на продавця какао-бобів.