Відома українська зірка балету Сергій Полунін подякував президенту РФ Володимиру Путіну, випливає з його Instagram

Дякую Володимиру і всім людям, хто обрав добро. Моя вам повага. Не легко бути сильним і рухатися до світла. Любов-це світло і воно саме велике

У серпні цього року український артист балету Сергій Полунін виступав перед Путіним в окупованому Севастополі на музичному фестивалі "Опера". Не пройшло і півроку, як український балерун знову затанцював перед своїм кумиром.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Закоханий у Путіна український балерун знову затанцював перед своїм кумиром

Сергій Полунін написав "проникливий" пост на своїй офіційній Instagram-сторінці, в якому він підтримав президента країни-агресора Володимира Путіна.

20 листопада на сторінці Полуніна з’явився есе, присвячене його дню народження. В замітці мовиться, що всі привітання артист переадресовує президенту Росії Володимиру Путіну, "оскільки в деяких частинах світу ЗМІ ставляться до нього несправедливо".

"Ніхто не заслуговує того, щоб до нього ставилися погано і несправедливо. Коли я був дитиною, я бачив в ньому світло, і бачу зараз. Володимира я завжди буду захищати своєю енергією і любов’ю…" йдеться в повідомленні на сторінці Полуніна в Instagram.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" "Я бачив у ньому світло": українці "розіп'яли" відомого артиста за любов до Путіна, запам'ятає надовго

Популярний український танцюрист Сергій Полунін, який також позиціонує себе як актора, днями шокував своїх шанувальників і суспільство постом в Instagram.

Так, Полунін нібито зізнався, що завжди "любив" російського президента Володимира Путіна і готовий його захищати. І ще танцюрист закликав всіх "любити один одного".

Також "Знай.ua" писав про те, що Божевілля або атака хакерів: український артист вирішив, що Путін потребує його захисту

Український танцівник Сергій Полунін написав у своєму Instagram хвалебну оду Путіну і розмістив на своїй сторінці фото російського президента.

У день свого 29-річчя, 20 листопада, Полунін вирішив всі побажання та поздоровлення переадресувати на Володимира Путіна.