Популярна українська співачка Анастасія Каменських опублікувала комерційну фотографію, яка дуже сподобалася її шанувальникам. Відповідний знімок дівчина опублікувала в Instagram.

Анастасія Каменських опублікувала фото, де позує в сірому спортивному костюмі власного бренду. І розповіла про неймовірні акції для всіх своїх фанатів і фоловерів.

"Цей день чекають всі шопоголіки світу! Звичайно ж, і ми тішимо всіх дівчат, хто працює над своїм тілом і духом. Сьогодні super sales💋-70% на найпопулярніші моделі @nksport_for_you 🔥Посилання на акцію в шапці мого профілю☝ Заходьте і вибирайте свою ідеальну спортивну форму 😉 І не забувайте ділитися в коментарях тим, що замовили для себе!", - розповіла Настя.

Фанати оцінили не тільки класний одяг, але і зовнішній вигляд Каменських. Вони засипали її компліментами і зазначили, що хочуть бути "у такій же прекрасній формі, як вона зараз".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Настя, ти коли вже схуднеш. Вигадати таке. Це спецом, що торгівля йшла? 😄", "Супер-пупер просто клас", "Ти так ти як завжди чудова", "Настюша красива!!!!", "Красива Бусинка*)", "Дякую за супер-акцію 🔥🔥", "Красива Бусинка*)", "Дякую за супер акцію 🔥🔥🔥", "Красива Бусинка*)", "Дякую за супер акцію 🔥🔥", "Неймовірна 😍", "А в Росію доставки немає? А то дуже колекцію NKsport хочу, але а я в Росії", "Дуже крута!!! Чекаємо тебе в Харкові!)))❤️😍🔥", "Бомба, більше слів немає, щоб описати цю красу", - захоплюються коментатори.

Нагадаємо фанати не дізналися Потапа поруч зі пекучою Каменських. Потап і Настя Каменських разом з'явилися на червоній доріжці в Лас-Вегасі, позуючи в стильних вбраннях.

Як повідомляв Знай. ua, струнка киця Каменських зробила приємно шанувальникам в Чорну п'ятницю. Співачка порадувала шанувальників новими фото.

Знай. ua писав, що Каменських попотела з Потапом і лисим Аполлоном. Настя Каменських похвалилася ранковим тренуванням, на яку прийшла разом з Потапом.