Днями в Києві відбулася вечірка «Celebrate the Icons» на честь ювілею культових жовтих черевиків TIMBERLAND. Відзначити цю подію прийшли багато українських знаменитостей, які відразу ж йшли до бару з безкоштовними коктейлями з віскі, а потім вели світські бесіди під сучасну музику.

Цікаво, що багато зірок прийшли відпочити без своїх половинок. Наприклад, молода мама Поліна Логунова була без чоловіка Дмитра Ступки, співак Олександр Кривошапко без своєї дружини, актриси Марини Кінскі і головний гість вечора продюсер Потап без співачки Насті Каменських, які вже давно разом, хоча і продовжують це заперечувати.

Олександр Кривошапко останнім часом рідко з'являється на вечірках

Опинившись без нагляду своїх благовірних, зірки вирішили погуляти від душі. Особливо користувався популярністю у слабкої статі Потап. Чи не кожна дівчина на вечірці хотіла з ним обійнятися і сфотографуватися. Треба віддати належне Потапу, він не будував з себе недотрогу і з задоволенням притискав до себе своїх прихильниць і фотографувався з ними.

Потап не міг відмовити дівчатам

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також серед гостей вечора були помічені: Гарік Корогодський, Фагот, Diezel, Жан Беленюк, Анатолій Анатоліч, Анна Добриднєва, Денис Христов, Серж Смолін та багато інших.

Улюбленою розвагою гостей став Scratch DJ Battle і Chainsaw performance від STIHL, під час якого була створена величезна арт-інсталяція з цільного дуба в формі легендарного черевика TIMBERLAND.

Звичайно, поруч з такою інсталяцією було складно не сфотографуватися, що запрошені гості і робили з великим задоволенням.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, що струнка киця Каменських зробила приємно шанувальникам у Чорну п'ятницю.

Також ми писали про те, що латинська гордість Каменських примостилася в світовому чарті.

Раніше ми повідомляли, що Каменських попітніла з Потапом і лисим Аполлоном.