Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто тішить своїх шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Седокова не зрадила своїм принципам і знову виклала в мережу фото, на якому позує у відвертому вбранні і вульгарній позі. На ній короткі джинсові шорти і чорний топ без бретелей. Анна сидить на табуретці на кухні, а ноги в кросівках закинула на другу табуретку. Сидить артистка в не дуже привабливій позі, так ще й язик висолопила.

У підписі до фотографії Сєдокова розповіла про поїдання морозива вночі і, мабуть, стаканчик ласощів тримає в руках. Геолокація до фотографії свідчить про те, що нічною обжерливістю співачка займається в Беверлі-Хіллз, що в американській Каліфорнії. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Треба сказати, що такий образ сподобався далеко не всім.

"Фу, як не красиво язик витягла. Знайшла, що показувати", "Потворна тітка Анька", "А як же калорії?", "40 років бабі, а поведінка…", "Знову язик?", "Фігура просто смак. Але язик стирчить, псує весь вигляд", "Показує, як потрапити в шоубіз", "Ось це вона собі губи зробила!", "Висунутий язик – цілковитий несмак, вульгарність й огида", "Фу, як огидно", "Як шл*ха себе ведеш. Не знаєш кому віддатися?", "Ого, який язик великий", "Капец і це мати 3 дітей. Зрозуміло чому вас чоловік позбавив батьківських прав на дочку", - пишуть розчаровані фанати.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Анна Сєдокова на пляжі в Дубаї роздяглася, щоб почитати.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сєдокова присвятила статтю хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що голу Сєдокову вкусили за зад.