У неділю, 25 листопада, на концерті Насті Каменських у Харкові невідомий розпилив сльозогінний газ. Про це очевидці повідомляють в соціальних мережах.

Балончик розпилили в 20 метрах від сцени. Багатьом газ потрапив в очі, глядачам концерту було важко дихати.

Люди почали розбігатися. У підсумку паніка викликала тисняву, однак вона швидко розсмокталася.

На місце події викликали поліцію.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Для маленьких дітей, які постраждали від сльозогінного газу, викликали швидку допомогу.

Жахливий інцидент стався в харківському торговому центрі "Караван".

Раніше повідомлялося, що Латинська Америка сходить з розуму по пісням українки Насті Каменських. Наша виконавиця стала першою серед українців, які потрапили у світовій чарт Billboard. Каменських потрапила в Tropical Songs з гучною піснею Peligroso і миттєво потрапив на 24 місце, де ділить почетній рейтинг з такими знаменитими на весь світ виконавцями, як Marc Anthony, Ozuna, Natti Natasha.

Нещодавно спекотна Настя повернулася з Лас-Вегаса, куди їздила як почесна гостя на вручення щорічної Латиноамериканської преимии Греммі. Крім того, голосисту красуню запросили на гала-вручення премії Person of the Year.

Нагадаємо, Каменських попотела з Потапом і лисим Аполлоном. Настя Каменських похвалилася ранковим тренуванням, на яку прийшла разом з Потапом.

Як повідомляв Знай. ua, Каменських зробила гаряча пропозиція. Співачка показала свої апетитні форми.

Знай. ua писав, що темпераментна Каменських завоювала чарт Billboard і звела з розуму тисячі фанатів. Перша українка в чарті Billboard - Каменських є, чим пишатися!