Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати нову колекцію власного бренду спортивного одягу в дуже цікавий спосіб. Так, дівчина привернула до зйомки парочку спортивних подружок, показавши апетитні форми крупним планом спереду і ззаду.

"Відзнач подружку, яка обожнює фітнес!", - запропонувала Чері. Всього за добу відео зібрало більше 921 тис. переглядів. Фолловери не пройшли повз і почали вибирати, хто з дівчат припав їм до смаку найбільше. Були і ті, хто зазначив, що всі три моделі виглядають просто розкішно.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.