Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram пікантними знімками. Так, знаменитість весь час рекламує календар зі своїми зображеннями за 2019 рік. На цей раз дівчина позувала в дуже сексуальному тигровому боді, показавши світу пишні стегна і тонку талію.

"Мій календар на 2019 рік вже в наявності в магазині", - нагадала всім Дженнер. За 18 годин кадри набрали понад 2,8 млн. лайків. Фолловери не змогли стримати захвату і почали порівнювати Кайлі з культовою Мерилін Монро. Були і ті, хто не відразу зрозумів, що на фото не 38-річна сестричка дівчини Кім Кардашьян.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.