Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим ніжним кадром. Знаменитість вирушила на зйомки повнометражного фільму "Гола правда" в Одесу, де ретельно готується до однієї з головних ролей. Так, артистка запропонувала шанувальникам вгадати, як звуть її руденьку героїню.

"Назвіть ім'я мого персонажа 🤷🏽‍♀️", - заінтригувала Камінська. Фолловери почали коментувати: "Ждун)", "Блііінн яка ти🤤😍", "Жінка Вулкан 🔥", "Тітка Циля😂", "Боже!!! Ну яка позитивна дівчинка! Що не пост, то віддушина! 😘", "Волосся так гарно вийшло на цьому фото😍", "Анжеліна Джолі".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.